Bekijk het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Arthur Dierenkliniek. Altijd op de hoogte blijven van de laatste acties? Like ons dan ook even op facebook.

Arthur Asveld paardenkliniek in de media

150 150 studiopeters

Dierenarts Arthur Asveld heeft een paardenkliniek in de gemeente Wierden. Zijn passie voor paarden is enorm. “Dat vergt veel flexibiliteit, ik heb een onregelmatig leven”, geeft hij toe. Maar als je midden in de nacht een verlossing verricht, met een goede afloop, ja dat is mooi werk.

read more

Arthur Dierenkliniek in de media

150 150 studiopeters

Dierenarts Arthur Asveld is geen man ver terugkijken. Zijn strubbelingen met Dierenkliniek Den Ham zijn passé. Hij is begonnen als zelfstandig dierenarts. Arthur Asveld geniet van het vrije bestaan. “Je bent weer baas over jezelf”. De contacten met klanten zijn ook directer. Dat waarderen ze. De klanten zeggen tegen mij: “Je bent weer de Asveld…

read more

Vernieuwde stamceltherapie

150 150 arthur

Stamceltherapie bij paarden werd zo’n tien jaar geleden gepresenteerd als baanbrekend, maar vervolgens verdween de behandeling van beschadigde weefselstructuren om uiteenlopende redenen weer naar de achtergrond. Dankzij een nieuwe beter toepasbare en minder kostbare methode klinkt er vanuit de veterinaire wandelgangen andermaal positief nieuws. 

read more

Arthur Asveld in de media

150 150 arthur

Dierenarts Arhur Asveld kan het eigenlijk nog niet geloven. Sjeiks uit de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), onder wie de minister-president van Dubai, hebben hem hun paarden toevertrouwd. Vijftig Arabische volbloeden doen zaterdag mee aan de Fasnatrail, een internationaal endurance-evenement. 

read more