Equusir Best Box

BioEnergetic Scan and Therapy Box

The Best for your horse

Deze nieuwe innovatieve behandelbox maakt aan de hand van een diagnose een behandelplan. De diagnose geeft een compleet beeld van het paard, waarbij zowel orthopedisch als op orgaan niveau het paard wordt uitgelezen. Daarna vindt er een behandeling plaats door middel van lichttherapie waarbij het paard in sessies van drie keer behandeld wordt. Deze drie behandelingen moeten plaatsvinden binnen twee weken, en duren 20 minuten tot een half uur, meestal wordt gekozen voor een opname van twee nachtjes op de revalidatiestal, waarnaar het paard weer thuiswaarts keert. De behandeling bestaat uit spectraal licht en infrarood B licht, waarbij met verschillende frequenties gewerkt wordt, die gedurende 20 minuten op het paard inwerken.

Paarden met orthopedische klachten, gedragsstoornissen, vastzitten in de rug, rijtechnische problemen reageren goed op deze nieuwe behandelmethode. Tevens hebben wij de eerste luchtwegproblemen en internistische klachten middels deze therapie kunnen behandelen met een positief resultaat. U kunt thuis meekijken via uw eigen account en direct de voortgang per behandeling ervaren.

Het voordeel van deze manier van behandelen is dat het een veilige niet invasieve behandeling betreft, waarbij het paard geen rustperiode in acht hoeft te nemen, doping negatief is en het gehele paard wordt behandeld.

download hier meer informatie

Arthur Dierenkliniek over de Equusir Box

Vlog Linda Verwaal | Equusir Box

Heeft u een vraag over de Equusir Best Box?

Vul dan het formulier in en wij nemen graag contact met u op. Liever persoonlijk uw vraag stellen?