Mobiele kliniek

Voor onderzoek bij u aan huis heeft Arthur Dierenkliniek de beschikking over een mobiele paarden kliniek voorzien van digitaal röntgen en digitaal echoapparatuur, bronchoscopie, uitgebreide paardentandarts apparatuur en een gekoelde apotheek.

De mobiele paarden kliniek

De mobiele kliniek wordt ingezet bij aan en verkoopkeuringen aan huis, röntgenologische keuringen, kreupelheidsonderzoeken en sportpaard begeleiding.

De mobiele kliniek heeft verder de beschikking over stable-lab. Dit is een mobiel lab die ingezet wordt om uit te maken of het paard wel of niet een infectie heeft. Daarom kan nu accurater gereageerd worden met de juiste behandeling en de juiste antibiotica. Voor aan en verkoop keuringen komen wij met een team van minimaal 2 personen bij u aan huis, als het paard ijzers onder heeft en deze verwijderd moeten worden zal uw paard na de keuring weer terug op ijzers worden gezet.

Voor rug onderzoek hebben wij de beschikking over een extra zwaar mobiel rontgen unit met een rug statief zodat de meest optimale foto gemaakt kan worden. Voor behandeling op locatie is de bus verder uitgebreid met een centrifuge waardoor IRAP en PRP en Stamceltherapie op locatie ingezet kunnen worden.

Afspraak maken?

Heeft u een vraag over de mobiele kliniek?

Vul dan het formulier in en wij nemen graag contact met u op. Liever persoonlijk uw vraag stellen?