Revalidatiestal

De locatie heeft de ideale faciliteiten en knowhow voor de revalidatie van uw sportpaard. Door de synergie van de kennis van paardenarts en springruiter en de combinatie van innovatieve behandelingen als stamcel therapie, revalidatiebad en 24 uurs bewaking wordt het mogelijk gemaakt om uw paard zorgvuldig te revalideren.

De hospitalisatie van revalidatie patiënten

De faciliteiten zijn uniek te noemen vanwege de uitgebreide indoor faciliteiten maar zeker zo belangrijk de uitgebreide outdoor faciliteiten waaronder een zes paard stapmolen met uitgebreid revalidatieprogramma, de gecontroleerde omstandigheden van de goed geconditioneerde paddocks. Deze paddocks hebben een goed gedraineerde bodem die zowel zomers als winters goed te gebruiken zijn. Daarnaast hebben we de beschikking over 8 hectare bos zodat een gecontroleerd afstap regime een avontuurlijk en ontspannen proces is voor paard als begeleider.

Op de kliniek hebben we voor de hospitalisatie van revalidatie patiënten de beschikking over een zeer lichte goed geventileerde stal, waar de paarden goed sociaal contact met elkaar hebben en daardoor onder ideale omstandigheden gehuisvest zijn. Door middel van klapdeuren kunnen ruimtes gescheiden worden van elkaar zodat er altijd een rustige omgeving voor de paarden gecreëerd wordt. Verder heeft de revalidatiestal als 1 van de weinige in Nederland de beschikking over het equine spa bad.

Afspraak maken?

Heeft u een vraag over de revalidatiestal?

Vul dan het formulier in en wij nemen graag contact met u op. Liever persoonlijk uw vraag stellen?